Toon alle feestdagen

Menu

 1. Halloweenfeest
 2. Huur een horrorfilm
 3. Halloween met de buurt
 4. Over Trick or Treat
 5. Trick or treat recepten
 6. Versierspullen kopen
 7. Huis versieren
 8. Spookhuis
 9. Overige versiertips
 10. Geschiedenis Halloween
 11. Geschiedenis pompoen
 12. Toverdrankjes
 13. Halloween hapjes
 14. Knutseltips
 15. Accesoires zelf maken
 16. Accessoires kopen
 17. Kostuum kopen of huren
 18. Zelf kostuum maken

Komende 5 dagen

01 april
1 April
10 april
Broers en zussen dag
19 april
Dag tegen pesten
22 april
Dag van de Aarde
26 april
Koningsdag

Het hele jaar door

Halloween - 31 oktober 2023

Overige versiertips

Bookmark and Share
Halloween draait om griezelen. En dat kan op zoveel manieren dat het bijna te veel om op te noemen wordt. Aan de andere kant: inspiratie kan je nooit genoeg opdoent. Vooruit, Iday geeft je nog een paar originele versiertips mee.

Een grafkist
Een paar dozen of planken die je nooit gebruikt. Maak er een grafkist van, verf hem zwart met een rood kruis en je hebt de slaapplek van Dracula in elkaar gezet.

Van tuinhuis tot mausoleum
Heb je een tuinhuisje of een schuurtje? Verander het bouwwerk in mausoleum ter ere van de geesten. Met blacklight kan je griezelige lichteffecten creeeren

Maak hersenen, dode beesten of ledematen van klei en stop ze in een pot met water.  Zet ze achter een felle lamp en het lijkt net op je ze op sterk water hebt gezet.

Echte ledematen in je huis. Vooral leuk in een kamer met gedimde lichten zodat jou gasten niet direct zien welke Halloweenverrassing ze te wachten staat. Plaats in de hele kamer schalen met hotdogs die door de lengte zijn gesneden om afgehakte vingers te simuleren. Kook spgahetti en voeg rood- en blauwkleurig eten toe om de aderen weer te geven. Of vul een rode ballon met warm water en smeer er aarbeidenjam op. Nou kan je iedereen vragen om jouw hersens te voelen.