Toon alle feestdagen

Komende 5 dagen

10 december
Dag Mensenrechten
15 december
Naturalisatiedag
21 december
Orgasme Dag
25 december
Kerstmis
31 december
Oud en Nieuw

Het hele jaar door

Huwelijk

Huwelijk

Bookmark and Share
Het huwelijk mag natuurlijk niet ontbreken op een website over feest en gedenkdagen! Want een huwelijk behoort tot de mooiste feesten die iemand in zijn leven viert. En als gast is heerlijk hier getuige van te zijn. Een huwelijk is een dag die om veel planning en organisatie vraagt. Een huwelijk is ook verre van een goedkoop dagje feesten.

Toch is een huwelijk voor iedereen een prachtige gebeurtenis waar je met veel blijdschap aan terug denkt. Het plezier, de sfeer, het eten, de muziek, liefde, mooie woorden, prachtige foto's en talloze andere zoete herinneringen maken een huwelijk top.

Het bruidspaar is maanden bezig met de voorbereiding van het huwelijk. Zorg dat je bij een huwelijk als gast ook niets aan het toeval over laat. Denk aan kleine dingen als een hotelkamer zodat je beiden wat kan drinken, zorg voor goede oppas, breng je kleding op tijd naar de stomerij etc.

Geef het bruidspaar een nuttig kado. Vaak staat de kadosuggestie op de enveloppe vermeld. Je kan anders altijd bij de ceremoniemeester vragen wat de wensen van het bruidspaar zijn.

Artikelen