Toon alle feestdagen

Menu

 1. Housewarmingkado
 2. De drankjes
 3. Huur een kok
 4. Housewarming muziek
 5. De aankleding
 6. De rondleiding plannen
 7. Feestmateriaal huren
 8. Huur een party planner
 9. Party games
 10. Housewarming uitnodiging
 11. Housewarming tips

Komende 5 dagen

04 juni
Opa en Oma Dag
29 juni
Veteranendag
01 juli
Dag vd Architectuur
17 augustus
Sint Juttemis
08 september
Alfabetisering

Het hele jaar door

Housewarming

Kadowinkels Housewarming


Housewarming

Bookmark and Share
Het zit erop. Liters zweet en honderden klusuren, maar dan staat er ook wat: je eigen huis is af. Wat is er een mooier dan je nieuwe stek delen met vrienden en buren en zo te laten zien wat jij na al die noeste arbeidsuren voor elkaar hebt getoverd. Een housewarming is het perfecte feest om dit nieuwe geluk te delen.

In plaats van het week in week uit ontvangen van visite die zo graag jouw woning wil bezichtigen, doe je het allemaal in één keer op één dag. De housewarming heeft nog meer voordelen. Allereerst is de housewarming een gezellige middag of avond met vrienden en familie. Je buren uitnodigen is ook handig; weet je gelijk wat voor vlees je in de kuip hebt. Ten tweede, tijdens het feest weet je meteen of jouw optrekje party-bestendig is. En tenslotte: er is een grote kans dat je de missende huishoudstukken -blender, kruimeldief, gieter om maar wat te noemen- alsnog in ontvangst mag nemen.

Een housewarming organiseren kan op allerlei originele manier. Je kan er bijvoorbeeld een leuk thema aan verbinden. Of je huis versieren met kolderieke dingen - wat te denken van een geldboompje voor de visite die niks wist te geven? Grappige welkomsdrankjes, lekkere hapjes, typische 'housemuziek': alles is mogelijk tijdens de inwijding van je eigen stekkie.

Ben je uitgenodigd voor een housewarming? Kijk dan voor leuke kado's bij de Kadotips voor een Housewarming.