Toon alle feestdagen

Menu

 1. Housewarmingkado
 2. De drankjes
 3. Huur een kok
 4. Housewarming muziek
 5. De aankleding
 6. De rondleiding plannen
 7. Feestmateriaal huren
 8. Huur een party planner
 9. Party games
 10. Housewarming uitnodiging
 11. Housewarming tips

Komende 5 dagen

08 maart
Vrouwendag
14 maart
Steak and Blowjob Day
14 maart
Pi-dag
21 maart
Dag tegen Racisme
24 maart
Tuberculosedag

Het hele jaar door

Housewarming

Kadowinkels Housewarming


De Rondleiding

Bookmark and Share
De rondleiding door je nieuwe huis is het hoogtepunt van de housewarming party. Maar je hebt waarschijnlijk geen zin om dit elke keer wanneer een nieuwe gast arriveert te doen. Een goede planning zort ervoor dat het rondleiden ook voor jou leuk blijft. Een paar adviezen van Iday:

- Geen twee dingen tegelijk. Als je zelf de rondleidingen verzorgt, zal je iemand anders moeten vragen om als gastheer op te treden. Deze kan in jouw plaats de deur opendoen, de visite welkom heten en op haar gemak stellen totdat de volgende tour begint.

-  Een keer per uur. Vertel de visite dat je een keer per uur een rondleiding geeft,

- Afwisselen. Vraag een vriend of familielid om af en toe de rondleiding te verzorgen.

- Laat de gasten zichzelf rondleiden. Geef de visite bij binnenkomst een plattegrond en laat ze vrij in het rondwandelen. Hang bij elke kamer een label met informatie die jij wilt delen.

- Voor- en nafoto's. Met een fotocollage bij elke kamer  laat je zien hoe het huis er voor en tijdens de verbouwing uitzag. Bezoekers kunnen zich zo beter een voorstelling maken van al die klusuren die jij in je nieuwe stulpje hebt gestopt.

- Schoon blijft schoon. Laat geen onuitgepakte dozen slingeren in je nieuwe kamers. Wanneer een kamer er slordig uitziet, zullen de gasten waarschijnlijk nonchelant met de inboedel omgaan. Voor je het weet is je huis een zootje. Beter voorkomen dan genezen. Heb je gelijk een reden om al die verhuisdozen voor eens en altijd uit te pakken.