Toon alle feestdagen

Menu

 1. Housewarmingkado
 2. De drankjes
 3. Huur een kok
 4. Housewarming muziek
 5. De aankleding
 6. De rondleiding plannen
 7. Feestmateriaal huren
 8. Huur een party planner
 9. Party games
 10. Housewarming uitnodiging
 11. Housewarming tips

Komende 5 dagen

04 juni
Opa en Oma Dag
29 juni
Veteranendag
01 juli
Dag vd Architectuur
17 augustus
Sint Juttemis
08 september
Alfabetisering

Het hele jaar door

Housewarming

Kadowinkels Housewarming


Party Games

Bookmark and Share
Tijdens een housewarming party krijg je veel mensen over de vloer en je hebt waarschijnlijk niet de tijd om je persoonlijk met iedereen bezig te houden. Daarnaast is de kans groot dat niet elke gast de andere aanwezigen kent. Housewarming Party Games zijn ideaal om het ijs te breken en gasten met elkaar in contact te brengen.

Jouw commentaar alsjeblieft
Bepaal dit spel aan de hand van jouw feestthema. Vraag iedereen een korte speech, gedichtje of liedje voor te bereiden dat in het teken staat van een nieuw huis of een nieuw begin. Zelfs een paar regels is al voldoende, je zal versteld staan hoe creatief de visite is.

Schatjagen
Verstope kleine kado's in jouw huis en laat de gasten ernaar zoeken. Geef ze allemaal een lijst met aanwijzingen en laat ze elkaar helpen. Doe het voor de afwisseling in teams en geef het winnende team een kleinigheidje.

Karaoke zingen
Niks werkt beter op de lachspieren dan de visite die zich in het zweet werkt om de juiste noot te raken. Nog leuker is als een vriend of familielid de verkeerde toon aanslaat. Hoe dan ook: karaoke is gegarandeerd een geweldigde ijsbreker. Je kan ervoor kiezen het zangspel en public in de woonkamer te houden of elders in je huis te organiseren.