Toon alle feestdagen

Menu

 1. Housewarmingkado
 2. De drankjes
 3. Huur een kok
 4. Housewarming muziek
 5. De aankleding
 6. De rondleiding plannen
 7. Feestmateriaal huren
 8. Huur een party planner
 9. Party games
 10. Housewarming uitnodiging
 11. Housewarming tips

Komende 5 dagen

10 december
Dag Mensenrechten
15 december
Naturalisatiedag
21 december
Orgasme Dag
25 december
Kerstmis
31 december
Oud en Nieuw

Het hele jaar door

Housewarming

Kadowinkels Housewarming


De aankleding

Bookmark and Share
Als je een feest geeft, kan je het net zo goed gelijk goed doen. Oftewel: zet je huis in het teken van een thema. Kleed je huis aan in de tinten van het thema, laat de visite verkleed komen, pas de muziek aan en serveer geschikte hapjes en drankjes. Om jouw creativiteit alvast een beetje op gang te helpen, heeft Iday een paar ideeën voor jou op een rijtje gezet.

Frankrijk.
Het land waar de bourgondische levensstijl is uitgevonden, vormt een prima uitgangspunt voor een themafeest. Serveer champagne bij binnenkomst en schenk jouw gasten alleen de lekkerste Franse wijnen. Terwijl stokbrood en heerlijke Franse kazen genoten worden, klinken de prachtige chansons van Jacues Bruel op de achtergrond. Voilà, een huisfeest waar het leven goed is.

1001 nacht
De mysterieuze sprookjes uit het Midden-Oosten zijn het thema van jouw huisfeest. Dit is vooral een geschikt idee als je het feest 's avonds geeft. Met waxinelichtjes bij de voordeur heet je de gasten welkom. Zitzakken en kussens geven iedereen een plekje in huis. Dankzij gedimd licht, muntthee, zoete specialiteiten en arabische muziek haal je de mystiek uit het Midden-Oosten in je eigen huis.

Rock Around The Clock
Rock & Roll, The Beatles en alles wat een beetje hippie aanvoelt mag. Om het flower-power-tijdperk te laten herleven, mag je je hele huis versieren met felle opvallende kleuren. Veel bloemen in je huis zorgt sowieso voor een fleurig gezicht. Wierrook brengt de bezoekers terug naar de jaren zestig.  Omdat dit tijdperk gepaard ging met veel dansmuziek is het raadzaam een soort van dansvloer te creeën. Als het niet mogelijk is, laat je de visite dansen in de tuin.  Wel even de buurtbewoners waarschuwen.