Toon alle feestdagen

Menu

 1. Stuntman voor een dag
 2. Racen met het hele bedrijf
 3. Televisieshow maken
 4. Varend sushi maken
 5. Quads en Jeeps Blubberdag
 6. Moordspel Detectivediner
 7. Helikopterdropping
 8. CD laten maken
 9. Brandweer survival
 10. Leef als een Aboriginal
 11. Actieve bedrijfsuitjes
 12. Complete bedrijfsuitjes
 13. Culinaire bedrijfsuitjes
 14. Goede Doelen bedrijfsuitjes
 15. Reis in stijl met een Kwibus
 16. Huur een touringcar
 17. Thema bedrijfsfeest
 18. Muziek bedrijfsfeest
 19. Locatie bedrijfsfeest
 20. Entertainment bedrijfsfeest
 21. Catering bedrijfsfeest
 22. Aankleding bedrijfsfeest
 23. Leg het bedrijfsuitje vast

Komende 5 dagen

01 april
1 April
05 april
Palmpasen
09 april
Witte Donderdag
10 april
Goede Vrijdag
10 april
Broers en zussen dag

Het hele jaar door

Nationale bedrijfsuitjesdag - 11 september 2020

Het Thema van uw bedrijfsfeest

Bookmark and Share

Waar het personeelsfeest ook plaatsvindt -in het bedrijf of op locatie - het blijft lastig alles tot in de puntjes te regelen. Welke hapjes en drankjes zijn geschikt? Welke muziek moet er klinken? Welke activiteiten zijn geschikt voor mijn collega's? Lastige vragen die makkelijk te ondervangen zijn door een thema aan het bedrijfsfeest te koppelen. Op die manier begrens je jouw keuzes, terwijl het bedrijfsfeest er feestelijker op wordt. Iday geeft je ter inspiratie alvast wat thema's mee.

Land als thema
Een land als thema is makkelijk om mee te werken. Neem Italie. Als versiering kan je pizzadozen ophangen of laat je de Italiaanse tricolor overal in terugkomen. Voor de lekkere trek laat je pizza's, pasta's of rijkelijk belegde panini's rondgaan.  Welkomsdrankje gewenst? "Italiaanse Champagne", de goedbetaalbare Prosecco is een uitstekende gastheer. Zelfs de activiteiten kan je Italiaans laten aandoen: ga met z'n allen  gondelvaren, pizza's bakken of Italiaanse wijnen proeven.

Helemaal goud.
Geef het hele bedrijf een metamorfose en laat het personeel binnenkomen in een wereld van goud. Goudkleurige versiering is makkelijk te krijgen in feestwinkels en zorgt bij de eerste aanblik meteen voor een feestelijk tintje.  Eten en drinken versier je met glitters. Muziek is Goud van Oud: lekkere eighties en nineties hits. Je kan ook vragen of iedereen een 'beetje goud' gekleed gaat. Een gouden hoedje, een gouden stropdas, een gouden jasje; zo betrek je iedereen bij het feest en de gouden kledij stimuleert de saamhorigheid.

Feestdag als thema
Ligt de datum voor het personeelsuitje in de buurt van een feestdag? Ideaal! Gebruik de feestdag als thema. Rond sinterklaas kleed je de inboedel aan in inpakpapier. Versnaperingen worden uitgedeeld door sinterklazen en hulppieten. Ga je een speech houden? Doe 'm in dichtvorm. Activiteiten die bij de goedheiligman passen zijn dakbeklimmen (indoor sportklimmen) schimmel rijden (paardrijden) en stoomboot varen (rondvaartboot).

Seizoensthema's
In de winter verlangt iedereen naar de zon en op een bloedhete zomerdag kijkt iedereen reikhalzend uit naar de wintersport. Twee thema's binnen handbereik. In de winter kies je voor zon en strand. Zorg voor tropische muziek, warmtelampen en vrolijke kleuren in de aankleding. Buiten zorg je voor een ludieke winterbarbecue. In de zomer organiseer je een apres-skibedrijfsuitje. Hossend in de touringcarbus ga je met z'n allen naar de indoorskibaan. Braadwursten en grote pullen bier staan op het menu en nepsneeuw zorgt ervoor dat iedereen zich in Oostenrijk waant.