Nationale bedrijfsuitjesdag
Culinaire bedrijfsuitjes
Koken is hip! En het is ook hartstikke leuk om met al je collega's een culinaire maaltijd te bereiden, het allerleukste is natuurlijk om hem daarna op te eten (met een goed glas bijpassende wijn)!Creme de la Creme
Samen koken en daarna gezellig samen tafelen. PLus je weet meteen bij welke collega je voortaan wel of niet moet gaan eten. Met een kookclinic bij Creme de la Creme in Ulvenhout maak je in groepjes van twee of drie personen jezelf de Italiaanse, Griekse, of Thaise keuken eigen. Voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert leert u onder vakkundige begeleiding smaakvol op tafel te brengen. Om het vervolgens lekker op te eten.
www.creme-de-la-creme.nu
Kooklokaal
Speedkoken. Binnen een uurtje een heerlijk buffet op tafel toveren. Je leert het samen met je collega's bij het Kooklokaal in Scheveningen.
De gerechten die je leert koken komen uit heel Europa en ze zijn zowel warm als koud en van vlees, vis of vegetarisch. Je kan de culinaire beleving combineren met een vliegercursus op het Scheveningsestrand of een wijnproeverij.
De gerechten die je leert koken komen uit heel Europa en ze zijn zowel warm als koud en van vlees, vis of vegetarisch. Je kan de culinaire beleving combineren met een vliegercursus op het Scheveningsestrand of een wijnproeverij.
www.kooklokaal.nl
AbOriginal
G'day mate! Een kookpot en een vuur, meer heb je niet nodig. Maak in teams een aantal smeuïge pioniersmaaltijden en ontdek de Australische keuken. Bemachtig de ingrediënten tijdens een ludieke veiling, aboriginal style. Na het koken op een smeulend vuurtje geniet je met jouw hele bedrijf van een een mix van kruiden en verschillende vleessoorten, de typische Aussie stew.
www.aboriginal-te.nl