Toon alle feestdagen

Menu

 1. Valentijn kado suggesties
 2. Geschiedenis valentijnsdag
 3. Valentijnsdag prijsvragen
 4. Valentijnsdag cadeaus
 5. De valentijnskaart
 6. Gedichten valentijnsdag
 7. De Kus
 8. Spreuken
 9. Ik hou van je
 10. Bloemen
 11. Liefde en humor
 12. Verliefdheid
 13. Lovecalculator
 14. Kleurplaten valentijnsdag

Komende 5 dagen

17 augustus
Sint Juttemis
08 september
Alfabetisering
15 september
Dag van de Scheiding
19 september
Emoticon Dag
19 september
Praat als een piraat dag

Het hele jaar door

Valentijnsdag - 14 februari 2023

Kadowinkels Valentijnsdag


Doe de Love Test per SMS Doe de Love Test per SMS
Kies je geslacht! Kies je sterrenbeeld! Geef jullie namen op! En zie hoe goed of slecht jullie bij elkaar passen..
Meer informatie & testen!

De Love calculator

Bookmark and Share

Passen jullie bij elkaar ? Dat is de grote vraag ! In plaats van astrologisch zullen we het nu eens wiskundig bepalen. Vul jouw naam en die van je partner in, klik op "bereken" en……. je merkt het vanzelf !!! klik om te berekenen

- == -


Minder dan 20% (Hou maar op!)
"So you're telling me there is a chance!", riep Jim Carrey enthousiast in de film Dumb and dumber. Deze positieve instelling is goed, maar zoals de titel van de film al doet vermoeden, niet erg verstandig. Het moge duidelijk zijn dat volgens de love-calculator jullie relatie geen lang leven is beschoren. Dus: omdraaien en naar huis, never nooit aan beginnen!

Tussen de 20% en 40% (Vrij kansloos!)
Oei, dat is schrikken! Zelf zag je het misschien wat positiever in, maar volgens de love-calculator is dit echt geen goede combinatie. Wanhopig is de situatie nog niet. Er is alleen wel heel veel werk aan de winkel wil je deze relatie laten standhouden. Wilde je alleen even de potentie van de combinatie testen dan zegt de love-calculator: hou maar op, dit wordt niks, zonde van de tijd.

Tussen de 40% en 60% (De Twijfelaars)
Tja, deze match is duidelijk een twijfelgeval. Jullie zullen er allebei hard voor moeten knokken om deze relatie toch nog tot een succes te maken. Wordt er te weinig in de relatie ge´nvesteerd dan zal het kaarsje snel uit zijn. Verwacht niet dat je tot en met je pensioen samen elke ochtend met een glimlach naast elkaar wakker wordt. Geschatte duur van de relatie: ongeveer 3 maanden.

Tussen de 60% en 80% (Tortelduifjes)
Nu komen we in de warmere sferen terecht. Ja hoor, ga maar door, niks aan veranderen en vrolijk blijven lachen naar elkaar. Pas wel op, voor je het weet zakt jullie percentage onder de meedogenloze 50% grens. Potentie voor een toekomstige relatie is er zeker. Ga jagen op deze jongen of dit meisje, want jullie gaan een schitterende tijd tegemoet.

Tussen de 80% en 100% (Ultimate lovers)
Wow, het is niet te geloven maar nu is Dr. Love echt jaloers. Ga alsjeblieft heen en vermenigvuldigt u. Jullie zijn voor elkaar gemaakt. Als jullie al een relatie hebben, zal niets jullie meer uit elkaar halen. Als jullie nog geen relatie hebben, waar wacht je dan op? Ga naar de persoon in kwestie toe en bespring hem/haar, verslindt hem/haar en laat diegene nooit meer los.